Jotta kurssin vetäjien ja kurssille osallistuvien olisi helppo seurata, mitä kaikki kirjoittavat omiin kurssiblogeihinsa, perustin Friendfeediin tunnuksen tälle kurssille ja pistin sen seuraamaan kaikki kurssilaisten blogeja. Linkki on myös blogin sivupalkissa: http://friendfeed.com/avokurssi09

Voit seurata kurssiblogeja ihan vain vierailemalla tuolla sivulla säännöllisesti, tai voit tilata sivulta RSS-syötteen omaan uutistenlukuohjelmaasi. Tai jos käytät itse Friendfeediä, voit lisätä avokurssi09:n ystäväksesi, jolloin näet uudet kirjoitukset omassa Friendfeed-näkymässäsi.

Huom: Kaikkien osallistujien blogeista ei vielä ole tietoa. Laittakaapa nyt se blogi jonnekin pystyyn. Hyviä ilmaisia palveluntarjoajia ovat mm. Blogger ja WordPress. Ja ilmoittakaa sitten bloginne osoite tuolla kurssin osallistujasivulla.

Huom 2: Jos käytätte blogianne muuhunkin kuin tämän kurssin opintopäiväkirjana, käyttäkää kirjoituksissanne tagia tai kategoriaa, jolla erotatte ne muista kirjoitelmistanne. Ja ilmoittakaa sitten kyseisen tagin tai kategorian osoite, jotta me näemme suoraan kurssiin liittyvät kirjoitukset. Jussin kurssiblogi on hyvä esimerkki (katsokaa tarkkaan osoitetta, joka linkissä on).

Mainokset