Kurssimme kymmenen viikon ohjelmasta on nyt puolet käyty läpi. Kurssiohjelmaa katsomalla voi nähdä, että nyt ollaan vedenjakajalla. Ensimmäiset viisi viikkoa on käsitelty avoimuutta, vapautta, lainsäädäntöä sekä avoimia palveluita, mutta nyt päästään siihen konkreettisen tuottamisen vaiheeseen, jossa opintopäiväkirjan lisäksi pitäisi jo tuottaa oppiresursseja – avoimesti.

Tänään alkaa kuudes viikko, jossa tutustutaan valokuvien tuottamiseen. Seuraavalla viikolla päästään ääneen ja sitä seuraavalla videoon. Ja sitten alkaakin olla jo aika pistää kurssia pakettiin. Jo tässä vaiheessa kannattaa seurata muiden kurssilaisten tekemisiä Friendfeedin kautta ja kommentoida, jos jotain sanottavaa on. Jotkut teistä ovatkin jo ihailtavasti ja itsenäisesti aloittaneet tämän blogosfäärissäkin toivotun toimintamuodon eli blogien välisen keskustelun.

Tsemppiä tuotantovaiheeseen! Muistakaa kysellä vaikka tässä blogissa, Qaikussa tai muussa teille sopivassa paikassa (esim. kurssiblogissanne) apua, jos tulee tenkkapoota vastaan. Kurssin vetäjät ja muut osallistujat varmasti auttavat.

Mainokset